Brødr. Andreassen AS

Om oss

Andreassen Gruppen har en historie som går tilbake til 1969, og er i dag produsent og leverandør av fisk og skalldyr. Vi har lang erfaring innen fordeling og salg av førsteklasses sjømat til det norske og internasjonale markedet.

Selskapets hovedkontor ligger i Oslo. Herfra styres innkjøp, salg, distribusjon, lager og logistikk. Vi har et produksjonsanlegg på Værøy i Lofoten, med mottak av fersk fisk og henging av skrei for produksjon av tørrfisk. Tørrfisken blir eksportert til Italia i tillegg til egen lutefiskproduksjon. Selskapet holder til i Måløy – en av landets største og viktigste fiskerihavner. Ved siden av innkjøp og salg, har selskapet ansvar for koordinering av produksjon og kvalitetskontroll hos våre samarbeidspartnere.

Andreassen Gruppen har også produksjon i Kina og Thailand hvor vi har investert i egne produksjonslinjer. Dette er bl.a. dyptrekkere, merkeutstyr, vacumtromler for røking, marinering og lettsalting av fiskeprodukter sammen med Blue Ice. Begge anleggene er BRC-sertifisert.

Brødrene Andreassen AS hadde i 2008 en omsetning på ca. NOK 117 mill. Andreassen Gruppen hadde en samlet omsetning på ca. NOK 185 millioner samme året.

Brødrene Andreassen AS fremstår som produsent og totalleverandør av fisk og skalldyr, til grossist-, storhusholdnigs- og dagligvaremarkedet.

Vårt aktivitetsnivå er i kontinuerlig vekst.

179025937

Våre produkter i dag innen fisk og skalldyr er lutefisk, tørrfisk, saltfisk og ferskfisk. Samt tilhørende produkter slik som rogn og lever.  – Tørrfisk og lutefisk er våre hovedprodukter. Våre produkter leveres over hele landet. Vi er kjent for å ha ypperlig kvalitet på alle våre produkter.